Sport

2015.09.30. 17:46

Nem sikerült a bravúr a sokkal nagyobb játékerőt képviselő váciak ellen

Székesfehérvár – A férfi kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában a fehérvári alakulat az NB I-es Vác gárdáját fogadta szerda este.

Krebsz András

Alba Regia KSE – Váci KSE 20-33 (13-16).

Videoton Oktatási Központ, 50 néző, vezette: Halász, Tarnavölgyi.

Alba Regia Pulai – Tolnai, Venczel, Bárdos 1, Csóka 2, Vörös 1, György 1. Csere: Varga (kapus), PATKÓS 10(3), Gyimesi 3, Tamás 1, Ág 1, Szerencsés. Vezetőedző: Károlyfi Viktor.

Kiállítások: 6 illetve 8 perc

Hétméteresek: 4/3 illetve 3/2

Már a mérkőzés elején háromgólos előnybe kerültek a narancssárga mezes vendégek, a 9. perc elején 3-7 szerepelt az eredményjelzőn. Csóka Balázs szép betörése, majd Patkós Péter rendezetlen védelem ellen szerzett találata minimálisra olvasztották a különbség. Az Alba kettős emberhátrányban sem szakadt le ellenfelétől, sőt, 10-11-nél Zsiga Gyula kérte ki első idejét. Ág Bálint leindulás gólja az egyenlítést jelentette, azonban a félidő végét a váciak bírták jobban.

A fordulást követően beragadt az ARKSE, mínusz hatnál Károlyfi Viktor is az időkérésben látta a megoldást. A hazaiakban a tíz találatig jutó Patkós tartotta a lelket, ám a Pest megyeieknél több játékos is tarthatatlannak bizonyult, a végére kijött a csapatok közötti tudásbeli különbség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!