boksz

2018.09.12. 15:07

Nem lép ringbe Törteli

Sérülés miatt nem vesz részt a Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála budakalászi rendezvényén a Videoton Box Club bunyósa, Törteli Balázs.

Nagy Péter

Törtelire kihagyás vár

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A tavaly decemberi kisváltósúlyú magyar bajnoki döntő óta kevesebb mint két percet töltött szorítóban a fehérvári Törteli Balázs. A Szabó Zoltántól elszenvedett pontozásos vereség mély nyomott hagyott a 26 esztendős bunyós életében, aki idén nemcsak klubot, de edzőt is váltott. A hazai váltósúly uralkodója májusban, Várpalotán tért vissza saját súlycsoportjában, akkor a felhozónak számító Horváth Richárdot már az első menetben kiütötte. A szeptember 14-i budakalászi gálán azonban nem növelheti meccsei számát a Videoton Box Club sportolója, aki a nyáron súlyos nyaksérülést szenvedett.

Törtelire kihagyás vár
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

– Egy szerencsétlen ütés következtében szenvedtem agyrázkódást júniusban, majd miután ez a közelmúltban megismétlődött, az orvosok eltiltottak mindennemű sporttól. A nyakcsigolyám sérült, jelenleg is a pontos diagnózisra várok – mondta Törteli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában