Taps jár a fiataloknak

2019.05.01. 18:10

Nem kell műteni a PAFC-UTE U14-es mérkőzésen megsérült újpesti játékost

A világhálót is bejárta, ahogy a Pancho Arénában megrendezett U14-es bajnoki mérkőzésen súlyos sérülést szenved az újpesti Tuba Róbert.

Nagy Péter

Nemes gesztus az ifjaktól

Fotó: PFLA

Egy szerencsétlen ütközés árnyékolta be a Puskás Akadémia FC–UTE U14-es labdarúgó mérkőzést nemrégiben, amelynek következtében a fővárosiak egyik játékosa, Tuba Róbert eltorzult arccal maradt a földön. A segítségére siető orvosi stáb szakszerű ellátása ellenére az ifjú futballistának olyan fájdalmai voltak, hogy a szakemberek jobbnak láttak mentőt hívni. A kulcscsonttörést szenvedő újpestit végül kórházba kellett szállítani, a két csapat tagjai pedig félkörbe állva tapsolták meg, amikor beemelték a rohamkocsiba.

Nemes gesztus az ifjaktól
Fotó: PFLA

Robi édesapja levélben tájékoztatta a felcsúti klubot fia állapotáról: „Robinál kulcscsonttörést diagnosztizáltak az orvosok. Mindezek ellenére rendben alakultak a dolgok mind a pályán, mind a kórházban való magas színvonalú ellátásnak köszönhetően. Külön szeretnénk megköszönni az UTE és PAFC szakmai stábjának kiemelkedő munkáját, amelynek köszönhetően – mint az egészségügyi kollégáktól megtudtuk – az eltört csontok nem mozdultak el, így az operáció helyett gyors gyógyulásra számíthatunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában