Fehérvári Titánok

2018.11.18. 21:43

Nem jött össze a bravúr

A jégkorong Erste-liga harmincharmadik játéknapján érvényesült a papírforma. Fordulatos meccsen vitte haza a három pontot az SC Csíkszereda együttese.

Bagotai Balázs

A fehérvári Kiss Patrik (kék) egy gólpasszal vétette magát észre a tabellán második helyen álló Csíkszereda ellen

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fehérvári Titánok– Sport Club Csíkszereda 2-4 (0-1, 0-1, 2-2)

Fehérvári Titánok: Kornakker – Beukeboom, Kiss P. (1), Láday, Lewis, Mihály – Bennett 1ee(1), Madácsi 1, Reiter, Szabó B., Szita (1) – Császár, Hamvai, Kiss R., Mazzag, Vas M. – Sándor, Vizi. Vezetőedző: Kiss Dávid.

SC Csíkszereda: Mikhnov, Panov, Részegh, Salló, Shulakov – Becze (3), Flinta (1), Papp Sz. 1ee, Taratukhin (1), Valchar 3/1ee – Bíró, Fodor Cs., Gecse, Györfy, Rokaly N. – Antal Zs., Casaneanu, Egyed, Farkas T., Horváth L. Vezetőedző: Hozó Levente.

A mérkőzés elején csapongó volt a játék, a vendégcsapat a 8. percben egy emberelőnyös találattal törte meg a gólcsendet, amikor Valchar közelről volt eredményes, 0-1. A harmad végét megnyomták a hazaiak, előbb Szabó B., majd Szita tüzelt sikertelenül.

A második játékrészben mezőnyfölényt alakítottak ki Hozó Levente fiai, a 33. perctől kezdődően Kornakker Dániel bravúrt bravúrra halmozott. Az utolsó minutumban azonban megtört a nyomás alatt a brillírozó fehérvári hálóőr. Szabó ugyan még a vonalról mentett, de végül Valchar betuszkolta a pakkot, 0-2.

A fehérvári Kiss Patrik (kék) egy gólpasszal vétette magát észre
a tabellán második helyen álló Csíkszereda ellen
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A vendéglátók hatalmas elánnal kezdték az utolsó húsz percet, egy gyors támadás végén Madácsi talált be, 1-2. Két percre rá Kiss R. ápolása miatt állt a játék, a kiállítást kihasználták a Titánok, közvetlenül a kiegészülés előtt Bennett bombázott a kapuba, 2-2. Három perccel később ismét örülhetett a népes számú szeredai szurkolósereg: Papp Szabolcs emberelőnyben szerzett gólt, 2-3. A végén Valchar üres kapus találata adta meg a kegyelemdöfést, 2-4. Jöhet a folytatás hétfőn Bécsben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában