Sport

2013.01.01. 18:37

Nehéz meccs után, nagy sorozat előtt a Fehérvár KC

Székesfehérvár - A Fehérvár KC női kézilabda-csapata a múlt év utolsó előtti napján egy félidőn keresztül egyenrangú partnere volt a világ egyik legjobb csapatának. Most kemény sorozat jön.

Bobory Balázs

Szikora Melinda remekelt a Győr elleni, vasárnap elveszített mérkőzésen, a 30-17-es vereség ugyan nagyarányú, de rengeteg pozitívumot lehetett látni az FKC játékában. 
- Mindvégig arra készültünk, hogy jó mérkőzést játszunk a Győri ETO ellen; az eredmény másodlagos volt. Az első félidőre nagyon büszke vagyok, mert sikerült helytállnunk, jól védekeztünk, jól ment nekem is, és tudtunk olyan akciókból gólokat lőni, amiket előre megbeszéltünk. Az volt a taktikánk, hogy ne vegyük át az általuk diktált tempót, lassítsuk a játékot, és a felállt fal ellen próbáljuk meg szinte százszázalékos ziccerekig kijátszani a helyzeteinket. Sajnos a második félidőre kijött a két csapat kispadja közötti különbség -  mondta a fehérvári hálóőr.

A csapatra kemény január vár,  öt bajnoki következik.  
- Szeretnénk ezeket a meccseket kivétel nélkül behúzni,  úgy gondolom, a legnehezebb következik: jövő hét végén Érdre látogatunk. Ez mindenképp kemény  lesz, de ha  hiszünk magunkban, akkor esélyünk lehet elhozni a pontokat - így Szikora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!