Sport

2016.03.15. 16:29

NB III: Vereség a fővárosban

Az NB III-as labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjának 22. fordulójában a Videoton FC II csapata a fővárosban vizitált vasárnap az MTK II vendégeként

Krebsz András

MTK Budapest II–Videoton FC II 4-1 (1-0)

BKV Előre Sporttelep, 150 néző, vezette: Urbán Eszter.

Videoton II: Zelizi – Kónya, Gulyás, Varga B., Schiller (Vallejos, 66.) – Trebotic, Kiprich – Ács (Vincze, 87.), Büki (Babolek, 88.), Király – Havasi. Vezetőedző: Disztl László.

Az őszi, hazai pályán elszenvedett háromgólos vereségért igyekezett elégtételt venni a Disztl-legénység. Küzdelmes mezőnyjátékot hozott a mérkőzés, az első veszélyes helyzet közvetlenül a szünet előtt adódott, ezt ki is használták a hazaiak, Vogyicska passzolt közelről az üres kapuba, 1-0. Amilyen rosszul végződött az első, olyan borzalmasan kezdődött a második játékrész, az elmúlt időszakban rendre jól teljesítő Zelizi bravúrja után Szatmárinak már könnyű dolga akadt, 2-0. A 62. percben tovább nőtt a különbség, Schrammel mattolta a fehérváriak hálóőrét, 3-0 Büki kapufás góljával szinte rögtön szépítettek a piros-kékek, 3-1. Többre azonban nem futotta a Disztl-csapattól, a végeredményt Hajdú állította be a lefújás előtt, 4-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!