A Gárdony-Pázmánd nem szorongatott

2019.04.12. 22:34

Nagy hal a Balatonnál

Nem tudta borítani a papírformát a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabda csapata az NB I/B Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

Ferencz Balázs

Karsai R. hármat lőtt

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

NEKA–Gárdony-Pázmánd NKK 29-23 (19-8)

Balatonboglár, 55 néző. Vezette: Fehér, Répás

NEKA: Mabera – Mérai 4, Pankotai 4, Kajdon 5/2, Takó 4, Rónai, Faragó 1, Szabó P., Vámos, Kovács N. 6, Hibácska, Kukucska, Szabó N. 2/1, Bánhidi, Németh I. 3, Woth. Vezetőedző: Kiss Szilárd.

Gárdony: Vártok, Biró (kapusok) – Hrabovszky 2, Kolics, Fundák, Karsai 3/1, Müller 1/1, Kukovecz, Nagy A. 2, Szamoránsky A. 1, Csáki 2, Piazza 4, Nagy Zs. 4, Rideg, Szúcs N. 1, Ágoston 3/1. Vezetőedző: Pinizsi Zoltán.

Kiállítások: 8 illetve 4 perc

Hétméteresek: 4/3 ill. 4/3

Karsai R. hármat lőtt
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A 19. fordulóban a bajnoki aranyért küzdő Nemzeti Kézilabda Akadémia fi ataljait nem tudták lassítani a gárdonyi lányok. Már az első félidőben eldőlt a találkozó, a Kiss Szilárd dirigálta NEKA már 30 perc alatt 11 gólt rakott a két együttes közé. Fordulás után már koncentráltabban kézilabdázott a Gárdony, s kozmetikázni tudta az eredményt, de közel nem férkőzött ellenfeléhez. Pinizsi Zoltán csapata a hetedik helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában