Nikolics szerint nincs veszítenivaló

2018.08.27. 19:30

Nagy dobásra készül a Vidi

A Bajnokok Ligája rájátszásában 2-1-es hátrányból várja a keddi, 21 órakor kezdődő AEK Athén elleni visszavágót a MOL Vidi FC labdarúgó csapata.

Ferencz Balázs

Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője

Fotó: vidi.hu

- Van egy nagy álmunk ebben a szezonban, fontos szakaszához érkeztünk a nyárnak. Ennél is tovább akarunk jutni. 90 percünk van még, hogy beteljesítsük az álmunkat – mesélt a csapat gondolatairól Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője. – Büszkék vagyunk arra, hogy az Európa-ligás csoportkör is már biztos, ez fontos a magyar labdarúgás számára. Remek hangulat lesz a stadionban, kell, hogy ez motiválja a mi játékosainkat is. Hiszünk magunkban, bízom a játékosaimban, képesek elérni azt az eredményt, amiért jöttünk. Harcos csapat a miénk, aki kiad mindent magából, ha így lesz kedd este is, akkor az eredménytől függetlenül büszke leszek a játékosokra. Nem azért jöttünk, hogy jó benyomást keltsünk. Éles, versenyző Vidi lesz a pályán. Nem feltétlen úgy szerezhetünk két gólt, hogy fejvesztve megyünk előre. Fókuszálni kell, mert ebben a 90 percben nagy dolgokat tudunk elérni. Nehéz eredménnyel kezdjük a visszavágót, de nincs veszítenivalónk, ha a játékosok meghalnak a pályán a sikerért, büszke leszek rájuk.

- Izgalmas mérkőzésre számít a csapat, nagyon várjuk ezt a találkozót. Azon túl, hogy eredményesnek kell lenni, élvezni kell a játékot – mondta Loic Nego, a fehérváriak szélsője. – Nagy élmény lesz sok ember előtt játszani. A küzdőszellemmel, a motivációval nem lesz semmi probléma. Minden nap gyakorolom a tizenegyesrúgásokat, de nem az én döntésem lesz, hogy ki rúgja, ha arra kerül a sor...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában