Kézilabda

2019.10.24. 21:47

Nagy bravúr lenne a DKKA pontszerzése

A K&H Liga női kézilabda NB I 8. fordulójában immár Szekszárdon játszik „otthon” a Dunaújvárosi Kohász KA együttese. Új otthonukban a Győri Audi ETO KC-t fogadják Triscsukék.

Ferencz Balázs

Triscsuk Krisztina a kupamecscsen hat gólt rámolt

Fotó: Laczkó Iza / Dunaújvárosi Hírlap

Korántsem telnek unalmasan a dunaújvárosi kézilabdázók hétköznapjai. Kedden Mosonmagyaróváron továbblépett a Magyar Kupában a DKKA, s az idegenbeli sikert már úgy érte el György László alakulata, hogy tudta: lemondott posztjáról a klub ügyvezetője, Nyakacska Zsolt. A sportvezető közleményében jelezte, hogy lemondásával kívánja megteremteni a lehetőséget Dunaújváros újonnan megválasztott polgármesterének, Pintér Tamásnak, hogy új vezetőséget válasszon az önkormányzati tulajdonban lévő egyesületnél. Ugyanakkor a csapat költözik. A csarnok felújítása miatt eztán Szekszárdon vívja hazai mérkőzéseit a Kohász. Új otthonában pénteken 18 órakor debütálnak Triscsuk Krisztináék, mégpedig a világverő és a bajnokságban eddig minden riválisát legyőző Győri Audi ETO KC ellen.

Triscsuk Krisztina a kupamecscsen hat gólt rámolt
Fotó: Laczkó Iza / Dunaújvárosi Hírlap

Ugyan a 7. helyen álló újvárosi lányok javuló formát mutatnak, a vendég kiléte és a körülmények tükrében hatalmas bravúr lenne a pontszerzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában