röplabda

2019.11.08. 22:04

Motiváltan az edzőváltás után

A MÁV Előre-BERICAP férfiegyüttese az edzőváltás után Nagy Róbert irányításával várja a sokszoros bajnok FINO Kaposvár csapatát, míg a hölgyek a TFSE vendégei lesznek.

Káldor András

Yannier Cordies Salazar pontos ütései nagyon kellenek Fotó: MÁV

A Loki férfigárdája az előző évben sikert sikerre halmozva a 6. helyen zárt az NB I.-ben, sokan azt várták a csapattól, hogy idén még merészebb álmokat szőhet, ám több kulcsjátékosuk távozott a nyár folyamán. Ez és egyéb okok nagy valószínűséggel megbonthatták azt a harmonikus összhangot, amely a társaság és az őket két idényen át dirigáló Németh Ödön között fennállt. Az utolsó csepp a pohárban a magyar utánpótlás-válogatottól elszenvedett sima 3:0-s vereség lehetett Németh poharában, mert ezt követően lemondott, és a Dunaferr SE ellen már a klubelnök, Nagy Róbert ült a kék-fehérek kispadján, és ő is fogja irányítani őket az idény hátralevő részében.

– Németh Ödön úgy érezte, hogy elvesztette a motivációját, valamint idén nem érezte azt a támogatást a csapat részéről, melyet az előző évben. Döntését az is befolyásolta, hogy szűkösnek érezte a keretet, és a fiatalokkal sem tudott olyan behatóan foglalkozni, mint szeretett volna, mivel nem mindig tudtak részt venni az edzéseken – tudtuk meg Nagy Róbert elnöktől.

Yannier Cordies Salazar pontos ütései nagyon kellenek
Fotó: MÁV

Vasárnap 16 órai kezdettel a Jáky József Szakközépiskola termébe a 18-szoros bajnok és kupagyőztes FINO Kaposvár együttese érkezik. Mindenképpen bombaerős csapatról van szó, több válogatott játékossal állnak fel. A héten kezdték meg menetelésüket a Challenge Kupában, és 3:1-es győzelmet arattak az osztrák UVC Weberzeile Ried ellen.

– Tisztes helytállást várok, több játék-, illetve taktikai elemet gyakorolnánk, és több lehetőséget adnék a fiataljainknak. Nem megyünk ki a pályára feltartott kézzel, amennyiben 20 pont körüli szetteket játszanánk, már elégedett lennék – tette hozzá a szakember.

A női együttes, mely újonc létére vezeti a tabellát az NB I.-ben négy veretlen meccsel, a TFSE-vel játszik ma 18 órakor a Győri úti csarnokban. Legutóbb a Balatonfüred és a DVTK csapatát győzték le szoros csatában, ezek alapján nagy valószínűséggel a tabellán jelenleg 3. helyen tanyázó TFSE sem jelenthet gondot Fésüs Irén tanítványainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában