Sport

2013.09.13. 11:00

Megyei I: az 5. forduló következik

Négy fordulót követően nem rajzolódhattak ki teljesen az erőviszonyok a Road Masters megyei I. osztályban, azonban azt lassan látni lehet, mely csapatok lehetnek harcban a dobogóért.

Bobory Balázs

A versenyfutásból vélhetően idejekorán kiszállt az előző szezonban bronzérmes, Amatőr Kupa-döntőt játszó Martonvásár, amely nagy meglepetésre még pontot sem szerzett az eddigi fordulókban és csak gólaránnyal előzi meg az utolsó, gyászosan szereplő Dunafém-Maroshegyet.

A martoniak ráadásul vasárnap ahhoz a Sárosdhoz látogattak, amely az előző kiírásban második helyen zárt és most is három győzelem és egy döntetlen áll a neve mellett a tabellán. A játékoskeretek alapján ez rangadó, a pillanatnyi forma miatt azonban nem biztos...

 

Ahogy várni lehetettm a Velence és az Iváncsa továbbra is erős, viszont kisebb meglepetés a száriak menetelése, akik ezúttal a Mórt próbálják otthon megtréfálni.

Az 5. forduló programja. Szombat, 16 óra: Velence -DPASE II, Szabadegyháza -Gárdony. Vasárnap, 16 óra: Sárosd- Martonvásár, Puskás Akadémia II -Dunafém-Maroshegy (14 óra), Iváncsa- Kisláng, Szár- Mór, Bakonycsernye -Mezőfalva, Polgárdi -Bicske.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!