Sport

2012.05.09. 21:25

Mitropa Rally Cup: Juhászék a Saturnuson támadnak

Juhász Csaba és hű navigátora Szántó Szabi, ismét nagy fába vágja hétvégén a fejszéjét.

Hajósi Miklós

A Mitropa Rally Cup harmadik fordulóján vesznek részt, ami most nem Ausztriában, hanem a szomszédos Szlovéniában kerül megrendezésre. Itt sem lesz sok egyenes a szakaszokon, így az amúgy is változatos aszfaltú pályákon a gumiválasztás sem lesz egyszerű.

 

 

73 versenyző páros adta le a nevezését a Saturnus Rally-ra.

Csabáék, négy másik magyar párossal indulnak a 2012.05.11-13 között megrendezendő Rally-n.

190 verseny kilométert kell megtenni három nap alatt. Jut péntekre, szombatra és vasárnapra is rallyszakasz.

Nem ismeretlen a JuhászSzántó páros a Mitropa Rally Cup sorozatában. A Rebenland és a BP Ultimate Rallyn indultak a Honda Civic Type R versenyautójukkal. Az eddigi pályák és hozzáállás a magyar versenyzőkhöz nagyon tetszik a fiúknak. Ebben a sorozatban is a versenyzőért vannak a rendező országok.

Az eddigi fordulókon Polár pulóvert és Steppelt mellényt kaptak a fiúk és lányok amennyiben elindultak a versenyen. Igen pilótaként is és navigátorként is találkozhatunk ebben a sorozatban Nő is versenyzőkkel.

A Car Tools Kft színeiben induló Juhász – Szántó páros célja ismét a sikeres célba érkezés és a dobogó vagy a hozzá közeli helyen végezni.

Köszönet a Támogatóknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!