Sport

2012.09.22. 17:53

Mindkét NB II-es csapatunk győzött

A Puskás Akadémia kiütötte a bajnoki címre pályázó Gyirmót FC-t, és veretlenül vezeti a tabellát, míg a Csákvár hazai pályán gyűjtötte be mindhárom pontot a Haladás II ellen.

Káldor András

Mintegy 600 szurkoló figyelhette Felcsúton, hogyan intézi el a Puskás Akadémia együttese a volt NB I-es játékosokkal telitűzdelt, bajnoki címre igényét bejelentő Győr melletti gárdát. Vaszilejosz Aposztolopulosz vezető gólja után a 18 éves Kleinheisler László egymás után kétszer csinált bolondot a vendégvédőkből, így a 32. percben már 3-0-os hazai előnyt jegyezhettünk. A Gyirmót későn eszmélt, igaz a felcsúti gól után egy perccel Kardos fejesből szépített (3-1). Aztán a 37. percben megfogyatkozott a Puskás, Farkas Norbert második sárgája ért pirosat. A 66. percig jól tartotta magát Benczés Miklós csapata, akkor Tóth Balázs lerántotta a 16-oson belül Oross Mártont, a büntetőt, a sértett értékesítette (3-2). Alig egy perc elteltével jött Szakály Dénes válasza, aki Baracskai Roland labdáját vágta a hálóba (4-2). A hosszabbításban ismét a középpályás büntetőből lőtt góljának örülhettek a vendéglátók, miután Holczer Ádám, a Gyirmót kapusa buktatta a csereként beállt Gajdos Zsoltot (5-2).

A nap másik mérkőzésén Rigó Gábor és Vinicius Galvao találataival a Csákvári TK csapata 2-0 (1-0) győzött szombathelyi riválisa fölött, és három helyet feljebb lépve a tabellán a jelenleg a 9.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!