Sport

2016.09.02. 19:45

Mindent tud a futballról

Csákvár - Bognár György után Csongrádi Ferenc látja el a szakmai igazgatói feladatokat a másodosztályú csákvári labdarúgó csapatnál.

Szupkai Gábor

A 60 éves szakember korábban a Videotonnál volt utánpótlás-, majd vezetőedző, legutóbb pedig a Dunaújváros gárdájánál tevékenykedett szakmai igazgatóként. Ugyanebben a pozícióban munkálkodik majd Csákváron is, ahol tapasztalatával igyekszik segíteni a klubot.

- Nekem az lesz a feladatom, hogy a rutinommal és szakmai tudással segítsem a vezetőedző munkáját. Számomra is, akárcsak a szertárostól az utolsó emberig, mindenkinek a Csákvár minél eredményesebb szereplése a célom. De szeretném kihangsúlyozni, hogy a szakmai munka és a csapat összeállítása természetesen Toldi Gábor feladata.

- Mi a Csákvár idei célja?

- A csapat jól szerepel, eltekintve a legutóbbi soroksári vereségtől, de mindenképpen az élmezőnyben kéne végezni, ha lehet akkor eredményes és látványos futballal. A csapatot ismerem, az újak közül például Paudits és Kiprich is Fehérvárról kerültek ide, nem kell bemutatni őket. Persze nem csak azokat ismerem jól, akik Felcsútról vagy Fehérvárról érkeztek. Itt nincsenek nagy titkok, ez egy nyitott könyv, az első és másodosztályú játékosokról mindent tudnunk kell. Én is hosszú évek óta a futballban élek, tájékozottnak kell lennem.

- A játékos igazolásokba is lesz beleszólása?

- Mindig a tulajdonos dönti el, mi fér bele a keretbe, de persze a véleményemre kíváncsiak lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!