Sport

2014.04.16. 16:20

Mihály Árpád támadósorban gyakorol

Szerdán már edzett a magyar jégkorong-válogatott Dél-Koreában, ahol vasárnap kezdődik a Divízió I/A-s világbajnokság.

Bobory Balázs

Szerencsére gondról problémáról nem tudunk beszámolni a magyar hokiválogatott az első Szöulban eltöltött éjszakát követően szerdán már edzett, igaz, nem a vb helyszínén, Gojangban, hanem a dél-koreai főváros másik szegletében, az Anyang Halla létesítményben.

A 80 perces gyakorlás alatt kiderült, hogy az elmúlt két felkészülési összecsapáson védőként kipróbált Mihály Árpád ismét támadóként gyakorolt, mégpedig Vas János és Hári János társaként. Mihály helyett minden bizonnyal Vas Márton lehet a keret nyolcadik bekkje, aki remélhetőleg még a vasárnapi, Dél-Korea elleni nyitómeccs előtt csatlakozik a válogatotthoz.

Erre Nagy Gergőnek is ötven százalék az esélye.

A tengerentúli CHL rájátszásában küdző támadó csapata, a Quad City kedd éjjel 2-1-re kikapott a Rapid City otthonában, így a két együttes párharcának állása 3-3. Ha csütörtökön hajnalban ismét kikap a Quad City, akkor elbukja a sorozatot, Nagy Gergő pedig utazhat Dél-Koreába. Ilyen esetben nem tudjuk, mit kívánjunk a centernek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!