Sport

2016.12.04. 09:20

Megtartani a jó szokást

Pénteken egy nagyon kiélezett, szoros mérkőzésen, hosszabbítást követően nyert hazai jégen a Fehérvár AV19 a Villach ellen. Benoit Laporte, a FAV19 vezetőedzője javarészt elégedett is volt csapata teljesítményével.

Szupkai Gábor

- Nagyon fegyelmezetten játszottunk. Főleg a védekező harmadunkra volt ez jellemző, emellett az emberhátrányos védekezésünk is jól működött. Bár túl sok kiállítást kaptunk ismét, így, ha a létszámhátrányos védekezésünk csak átlagosan működik, akkor nem lett volna esélyünk a győzelemre. Úgy gondolom, hogy rászolgáltunk a két pontra. Nagyon jó a csapategység, jó a hangulat az öltözőben. A szezonban korábban több szoros mérkőzés végén nem sikerült betalálnunk, most azonban a mi oldalunkra állt a szerencse, amiért megdolgoztak a srácok - mondta a Villach elleni mérkőzés után a vezetőedző.

Legutóbbi két hazai jégen vívott mérkőzését megnyerte a Fehérvár

Ám sok idő nincsen ünnepelni és pihenni, hiszen vasárnap már a Dornbirner EC vizitál a Raktár utcában. A rajna-völgyi csapat ellen pedig egészen kiváló az idei mérlege a Volánnak. Hazai pályán 5:1-re, míg idegenben szétlövéssel sikerült felülkerekednie a Fehérvárnak.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!