Győri Audi ETO

2019.11.27. 15:31

Megműtötték Görbicz Anitát

A világklasszis kézilabdázó 4-6 hét múlva állhat ismét a győri csapat rendelkezésére.

A klub honlapja szerdán közölte: Görbicz Anita novemberben érzett először fájdalmat a jobb térdében, ezt elsőként konzervatív kezeléssel próbálta kezelni a klub egészségügyi stábja. Másfél héttel ezelőtt, a Baník Most elleni mérkőzést követően elvégzett ismételt vizsgálatok azonban a műtéti beavatkozást tették szükségessé.

Balogh Péter csapatorvos elmondta: „artroszkópos ízületi kitakarítást” végeztek Görbicz jobb térdében, mivel „terheléses lágyrész és porcfelszín bántalmak voltak kimutathatóak”.

„Szerencsére durva eltérést nem találtunk, így már az otthonában lábadozik. Mivel nem kellett feltárni a térdet, az artroszkópos eljárásnak köszönhetően várhatóan 4-6 hét múlva a csapat rendelkezésére állhat” – nyilatkozott a szakember.

A világbajnokság miatt a nőknél szünetel a klubszezon, a győriek legközelebb december 29-én a bajnokságban lépnek pályára, akkor a legnagyobb hazai riválisnak számító FTC-Rail Cargo Hungariához látogatnak a Népligetbe.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!