Sport

2016.03.04. 19:22

Megfékeznék a Lokit

Felcsút – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 23. fordulójában ismét kemény próba elé néz a Puskás Akadémia, Debrecenben kellene meglepetést okozni.

Szupkai Gábor

Szombaton az idei bajnokság során már harmadszor játszik a Puskás Akadémia a Debrecennel. A nyári, idegenbeli összecsapáson Geoffrey Castillion és Pekár László , az ősz végi felcsúti mérkőzésen pedig Korhut Mihály és Lencse László voltak a gólszerzők. Ebből a négy gólszerzőből azóta ketten is csapatot váltottak, Castillion éppen a DVSC-ből érkezett Felcsútra, míg Lencse az Újpest lila mezére cserélte a PAFC kék-sárga szerelését.

Ez lesz a hetedik bajnoki mérkőzés a Puskás Akadémia FC és a Debrecen között. A két idei döntetlen mellett négy DVSC siker született. A Loki jelen pillanatban a legjobb formában lévő hazai klub, ebben a naptári évben még veretlen, hiszen a kupában lejátszott két meccsét megnyerte, a három bajnoki közül kettőt szintén sikerrel vett, és csak az előző heti, újpesti bajnoki végződött döntetlenre. Azon a mérkőzésen Bódi Ádámot kiállította a játékvezető, emiatt kénytelen lesz kihagyni a szombati mérkőzést, csakúgy mint Adamo Coulibaly, aki sérülés miatt hiányzik, Holman Dávid viszont felépült, így a csapat rendelkezésére állhat.

A hazaiaknál is lesznek hiányzók, Branko Pauljevicset kiállították a Videoton elleni bajnokin, míg Stipe Bacelic- Grgic az ötödik sárgáját gyűjtötte össze azon a meccsen, ami szintén eltiltást ér. A mérkőzés 18 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban, Erdős József játékvezető sípszavára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!