A Sturm Graz és a Csukaricski következik

2018.06.27. 21:27

Még két edzőmeccs vár a Videotonra

Az Ausztriában edzőtáborozó Videoton FC kedden 1-1-es döntetlent játszott a DAC Dunaszerdahely csapatával. A fehérváriak pénteken és jövő kedden is pályára lépnek.

Ferencz Balázs

Danko Lazovics (fehérben) gólpasszt adott a DAC ellen

Fotó: vidi.hu

Marko Scsepovics találatával már a hetedik percben vezetett a Videoton FC a szlovák bajnokság bronzérmese, a DAC Dunaszerdahely ellen, azonban a felvidékiek Bayo révén a 13. minutumban egyenlítettek. Huszti ugyan kapufát lőtt, de inkább a DAC futballozott veszélyesebben.

– Jó munkát végeztünk eddig az edzőtáborban, és az is fontos, hogy nincs sérült labdarúgónk – értékelt Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője a találkozó után. – Még mindig elég nehezen mozogtak a lábak a kemény edzések miatt, de ez érthető, a közepén vagyunk a kéthetes felkészülésnek. Jó meccset játszottunk, jó ritmusban, ez egy éles meccs volt, amelyen sok játékos kilencven perc terhelést kapott. Volt olyan időszak, amikor mi kontrolláltuk a találkozót, volt, amikor a DAC, kiegyenlített meccsen igazságos eredmény született – vélekedett a tréner, aki arról is beszélt, hogy reményei szerint napokon belül újabb játékosokat szerződtet a klub.

Danko Lazovics (fehérben) gólpasszt adott a DAC ellen
Fotó: vidi.hu

A Vasas válogatott futballistája, Hangya Szilveszter neve is felmerült az esetleges érkezők között, de az sem kizárt, hogy a Steaua București román válogatott támadója, Constantin Budescu is jön. Sajtóértesülések szerint a Vidi 1 250 000 eurós ajánlatot tett a bukaresti klubnak, míg a fizetése terén is magyar rekordot dönthet a román. Azonban a piros-kékek bejelentéséig mindez csak szellemkeringő, az azonban biztos, hogy a Vidi pénteken a Sturm Graz ellen, majd a hazautazás napján, július 3-án a szerb Csukaricski alakulatával vív felkészülési mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában