Sport

2016.09.01. 12:50

Megyei I: Martonvásári rangadó következik

A 4. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.

Káldor András

Szeptember 3., szombat, 16.30

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (4.)-Baracs (8.)

Balogh Zsolt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: Otthon mindenféleképpen hoznunk kell a három pontot, győzelmet várok, attól függetlenül, hogy nem lesz könnyebb feladatunk, mint legutóbb Pátkán volt. Nem játszottunk jól, ráadásul a mérkőzés után derült ki, hogy többen is betegséggel küzdöttek. Rendszerben kell futballoznunk, és nem az egyéni gondolatokat kell hozzátenni a játékhoz, valamint csapatként szükséges együttműködnünk, mert a Pátka ellen sajnos szétesett a játékunk, amellett, hogy volt néhány kapufánk. Elsősorban sebességben kell felgyorsulnunk szombaton.

Ercsi Kinizsi (7.)-Mezőfalva (14.)

Gróf András az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: Sárosdon lényegében saját magunkat vertük meg, a saját hibáink miatt kaptunk ki. Biztos vagyok benne, hogy ezeket nem fogjuk még egyszer elkövetni. Szeretnénk folytatni a szezon elején megkezdett sorozatot, természetesen nyerni akarunk a Mezőfalva ellen, vannak ugyan sérültjeink, de megfelelően tudjuk pótolni őket, mivel elég erős a keretünk.

Szeptember 4., vasárnap, 16.30

Martonvásár (5.)-Sárosd (6.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: Jól kezdtük a szezont, nem rossz a csapatunk, bár az előre játékunkon van még mit csiszolni, ott vannak hiányosságaink. Amennyiben a csapat normális létszámban ki tud állni, akkor bárkire veszélyesek tudunk lenni. Vannak sérültjeink, de bízom abban, hogy a hétvégére mindenki hadra fogható lesz. A Sárosd is jól kezdte az idényt, jó kerettel rendelkező csapat, ezt bizonyította az elmúlt fordulókban, egész biztos vagyok abban, hogy jó meccset fogunk velük játszani. Nyerni szeretnénk!

Lajoskomárom (15.)-Sárbogárd SE (11.)

Csulik Zoltán a Lajoskomárom megbízott edzője: Mindenképpen támadószellemben próbálunk játszani, mert rúgott gólok nélkül nehéz a győzelmet kicsikarni. A Mór ellen legutóbb nem mi voltunk az esélyesek, ez be is igazolódott, hiszen sima vereséget szenvedtünk. A vasárnapi mérkőzésen minimum pontszerzést várok, de az lenne a legjobb, ha ennek a száma minél több lenne Sérültjeink nincsenek, mindenki rendelkezésre áll.

Mór (2.)-Velence (12.)

Horváth Zoltán a Mór vezetőedzője: Mindig a három pont az elsődleges célunk, és ahogy már számtalanszor elmondtam, számomra, számunkra minden mérkőzés rangadó! Így a Velence elleni összecsapás is az lesz. Jó ritmusban kell játszani, oda kell figyelni, és akkor nem lehet probléma. A támadójátékunk nem rossz, lőttünk két meccsen tíz gólt, de rúghattunk volna többet.

A narancsmezes Polgárdi az Aba-Sárvíz FC-t fogadja vasárnap
Fotó: Kricskovics Antal

Polgárdi (9.)-Aba-Sárvíz FC (16.)

Viktor Ferenc a Polgárdi vezetőedzője: Nagyon érdekes helyzetben van a csapat, mert az elmúlt két mérkőzés nyerhető volt, de sajnos ezeket elveszítettük. Viszont egy nagyon fontos sorozat kezdődik, mivel zsinórban a három újonccal fogunk játszani a következő három hét alatt. Ezek a meccsek mindig nehezek, mert ők újak az osztályban, és mindent elkövetnek azért, hogy jól mutatkozzanak be, és minél több pontot szerezzenek. Kétségtelen, hogy nem lesz könnyű ellenük, mert nem ismerjük őket, és általában a mérkőzés közben szokott kiderülni, hogy milyen erőt képviselnek. Nagyon jó erőkből álló csapatunk van, fiatal, és tehetséges a társaság, viszont meg kell tanulniuk egymásért küzdeni. Az elmúlt két elvesztett meccsen pontosan ezért nem tudtunk nyerni, mert hiába kezdtük el jó ritmusban a mérkőzéseket, mégis hiányzott az átütőerő, és a plusz a csapatból. E nélkül, pedig nehéz meccset nyerni. Ha ezeken tudunk változtatni, akkor ki tudunk lépni a saját árnyékunkból. Mivel a családom, és a vállalkozásom a jövőben sokkal több időt igényel, ezért nem tudnám százszázalékosan ellátni az edzői teendőimet, a vezetőséggel megbeszélve arra a döntésre jutottam, hogy a hétvégi találkozó lesz a csapat élén az utolsó mérkőzésem. Köszönetet szeretnék mondani Nyikos László polgármesternek, Kinizsi Gábor elnöknek, valamint Kurja Csaba szakosztályvezetőnek, hogy az elmúlt egy évben támogatták a munkámat. Nem utolsó sorban a közönségnek is köszönöm, akiknek nagyon sokat köszönhettünk, hogy mellettünk álltak! Sok sikert kívánok a csapatnak a jövőben!

Iváncsa (1.)-Pátka (13.)

Masinka László az Iváncsa vezetőedzője: Szeretnénk folytatni a bajnokság elején megkezdett utat, hazai pályán nekünk a céljaink eléréséhez minden meccset meg kell nyerni. Vannak sérültjeink, vannak hiányzóink, de szerintem ez nem lehet gátja annak, hogy győzzünk. Mióta átvettem a csapatot más taktikával játszunk, mint régebben, annak ellenére, hogy ehhez idő kell, mostanra már egyre jobban elsajátítják a játékosok. A csapatra egy szót sem szólhatok, mentalitás, és hozzáállás terén pozitívak a tapasztalataim. Biztos lesznek sokkal nehezebb meccseink, mint amilyenek eddig voltak, és még az is előfordulhat, hogy nem fogunk nyerni, de a sorozatot minél tovább ki akarjuk tolni.

Bicske (3.)-Tordas (10.)

Raffai Rudolf a Bicske vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert már a felkészülési időszakban is játszottunk ellenfelünkkel. Akkor masszív, szervezett csapat benyomását keltették, annak ellenére, hogy azt a meccset megnyertük. Az előző találkozókon amíg nem tudjuk feltörni az ellenfél védelmét, addig szenvedünk. Lesznek hiányzóink, de azért nagyjából a megszokott kezdő tizenegy fut ki a pályára, és reményeim szerint megszerezzük a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!