Nagy volt a stressz

2018.06.27. 10:46

Maradona mutogatott, majd rosszul lett

A sztár a díszpáholyban hol sírva fohászkodott, hol aludni látszott, a győzelem után pedig dülöngélve a középső ujjait mutogatta a közönségnek.

26 June 2018, Russia, Moscow: Soccer, World Cup 2018, Preliminary round, Group D, 3rd game day, Nigeria vs Argentina at the St. Petersburg Stadium: The former Argentina soccer player Diego Maradona standing in the stands. Photo: Cezaro De Luca/dpa

Sajátosan viselkedett, majd rosszul lett Diego Maradona a szentpétervári stadionban, ahol az argentin válogatott kedden 2-1-re legyőzte Nigériát, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a labdarúgó-világbajnokságon.

Egy internetre felkerült videofelvétel szerint csak segítséggel tudta elhagyni a tribünt, majd egy közeli helyiségben orvosi ellátásban részesült. Sajtóértesülések szerint az 57 éves Maradonát kórházba is szállították.

Ahogy arról az Origo beszámolt, a világhírű futballista a Facebook-oldalán reagált a hírekre, és magyarázatot adott a viselkedésére.

„Mindenkivel tudatni szeretném, jól vagyok, nem kellett bent maradnom a kórházban a kivizsgálások után. A Nigéria elleni meccs szünetében nagyon fájt a nyakam, az orvosom megvizsgált és azt javasolta, hogy menjek haza pihenni a második félidő előtt. Maradni akartam, hogyan hagyhattam volna ott egy ilyen találkozót? Köszönöm a sok támogatást, csókolok mindenkit!” – írta az isteni Diego.

https://www.facebook.com/DiegoMaradonaOficial/photos/a.457499340968087.117729.104346839616674/1890700317647975/?type=3

A korábban évekig kokainfüggőséggel küszködő világbajnok egy hete lesújtó véleményt fogalmazott meg a válogatottról, amely szerinte a csoportmérkőzések után búcsúzik a vb-től. Előzőleg azzal is botrányt keltett, hogy a díszpáholyban szivarozott, ezért később elnézést kért, mondván, nem tudta, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban.

Borítókép: Maradona az oroszországi labdarúgó világbajnokságon, a Nigéria-Argentína csoportmérkőzésen.

Forrás: AFP / Cezaro de Luca / dpa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában