Sport

2007.05.25. 02:29

Magyar sikerek

Székesfehérvár - Tegnap a selejtezőkkel megkezdődött a megyeszék- helyen az SCD Holding öttusa női Világkupa és váltóverseny a Mol Nagydíjáért címet viselő viadal.

Silye Sándor

A B jelű teamban a vívás jelentette az ébresztőt, a kazah Jienbalanova forgatta legjobban a pengét, e számban a legjobb magyarnak Füri Csilla bizonyult. Némi meglepetésre (vagy nem?) a pástokon a két fehérvári, Kovács a 19., Gyenesei a 26. lett. Gyenesei aztán az uszodában javított, az amerikai Taormina mögött a 2. lett, Kovács meg a harmadik, míg Füri a hatodik leggyorsabb volt. A lőtéren Gyenesei a szokottnál kevesebbet (176), Kovács többet (182) lőtt, Füri Csilla szokásos eredménye (153) azt jelentette, hogy igencsak kapkodnia kellett a lábát a futás során, hogy döntőbe jusson. Megtette. Partics kiesése nem várt, míg a volános Vadász Dóra továbbjutása örömteli eredmény.

Továbbjutók, A csoport: Vörös, Má-thé, Juhász, Medany, Kuraskina, Liu, Dong, Pinette (kanadai), Tóth, Cseh, Sztrucskova, Sumakova (ukrán), Kelly (amerikai), Langridge, Fell, Nunes (portugál), Grant (kanadai), Sertzer. B csoport: Spence, Taormina (amerikai), Pataki Viktória, Xiu, Kovács, Marcevova (cseh), Harland, Bales (kanadai), Gyenesei, Kasjanava, Jienbalanova, Fakhry, Chen, Jasiak (lengyel), Triguet, Füri, Walesa (lengyel), Vadász Dóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!