Sport

2006.07.28. 02:29

Ma sorsolnak

Székesfehérvár (mj) - A csapat tagjai beváltották az ígéretüket az FC Fehérvár továbbjutott az UEFA-kupában. A piros-kék küldöttség a menetrend szerin ...

Mórocz Zsolt

Székesfehérvár (mj) - A csapat tagjai beváltották az ígéretüket az FC Fehérvár továbbjutott az UEFA-kupában. A piros-kék küldöttség a menetrend szerint ma, 14.40-kor száll le a ferihegyi repülőtéren, s akkor már tudott lesz, hogy a 2. selejtező körben ki lesz az ellenfél, hiszen Nyonban 13.30-kor kezdődik a sorsolás. A játékosok nem sokat pihenhetnek, hiszen hétfőn számukra is elkezdődik a bajnokság. Információink szerint a Duna Televízió élőben közvetíti a ZTE elleni mérkőzést, így a találkozó 20 órakor kezdődik. A Sóstói Stadion főpénztárában (a söröző előterében) mától lehet megvásárolni a bérleteket, illetve érvényesíteni az arra jogosító elővásárlási utalványokat. Erre ma és szombaton, 15-19 óra között, míg hétfőn, 15-18 óra között van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!