kosárlabda

2019.07.28. 22:10

Lukács Norbert hazatért a kontinensviadalról

Az Alba bedobója, Lukács Norbert hazatért a nagyváradi, U18-as Eb-ről. Részlegesen elszakadt a bokaszalagja.

Horog László

Komoly kezelések várnak az ifjú kosarasra Fotó: Horog L.

Koszovó ellen kezdte szereplését U18-as kosár-válogatottunk a B-divíziós Európa-bajnokságon. Fiataljaink 78-55-ös diadalt arattak, a második meccs nem alakult ennyire jól, Portugália 73-62-re legyőzte a mieinket. Utóbbi találkozón nem volt a pályán Lukács Norbert, ugyanis a nyitómeccsen megsérült. Szombatra virradó éjjel hazatért a viadalról.

Komoly kezelések várnak az ifjú
kosarasra Fotó: Horog L.

– A negyedik negyed elején történt a baj, alapvonali bedobás után eladtuk a labdát, futottunk vissza. Mikor a dobó játékossal találkoztam, megtolt vállal, rosszul érkeztem a talajra, ráadásul rá is esett a jobb lábamra. Éreztem, komoly a baj. Többször kiment már a bokám, ami szintén fájdalommal járt, de ezúttal más volt. Részlegesen elszakadt a szalag, kezelések várnak rám Fehérváron. Nem kizárt, hogy később ismét csatlakozhatok a korosztályos válogatotthoz, a torna végjátékában, de erre csupán kis esélyt látok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában