foci

2019.08.17. 15:00

Küzdelem a pontokért

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Közép csoportban szereplő csapataink hazai pályán, míg nyugaton szereplő együtteseink idegenben játszanak.

Káldor András

Iváncsán (piros) visszatérnének a győzelem útjára Fotó: Varga L.

KÖZÉP csoport

2019. 08. 18., 16.00

Iváncsa KSE (8.)–Kelen SC (14.)

A már rutinos harmadik vonalbeli Fejér megyei alakulat múlt heti hazai veresége után az újonc, tavaly a Budapest bajnokságban első, majd az osztályozón a feljutást kiharcoló csapat ellen javíthat e mérlegén vasárnap.

2019. 08. 18., 19.00

Dunaújváros PASE (7.)–Szentlőrinc SE (5.)

A tavalyi szezon ezüstérmese látogat a Dunaújvárosi Stadionba, ahol az előző kiírásban 1-0-ra győzni tudtak a vendég baranyaiak.

Iváncsán (piros) visszatérnének a győzelem útjára
Fotó: Varga L.

NYUGAT csoport

2019. 08. 18., 17.00

VLS Veszprém (12.)–Mol Fehérvár FC II (6.)

Sokkal jobban kezdte az idényt a kis Vidi, mint tavaly. Vasárnapi ellenfelük, miután megnyerte a Veszprém megyei I. osztályú bajnokságot, kiemeltként, játék nélkül jutott fel az NB III-ba.

FC Nagykanizsa (9.)–Puskás Akadémia FC II (11.)

Pozitív mérleggel zárta a 2018/19-es idényt a Nagykanizsa ellen a PAFC II, ám idén még nem sikerült nyerni Szélesi Zoltán fiataljainak, míg a zalaiak neve mellett egy győzelem és egy vereség áll.

III. Kerület TVE (5.)–Bicskei TC (4.)

A fővárosiak hosszú évek óta stabil tagjai az osztálynak, tavaly csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően végeztek az ötödik helyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában