Sport

2015.06.18. 17:50

Kupák, érmek és egyéni elismerések az FLMSZ szezont záró díjátadóján

A 2014/15. évi bajnokság központi díjátadását tartotta csütörtökön délután az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a Sóstói stadionban.

Káldor András

Immár nem első alkalommal bizonyult szűknek a Sóstói stadion médiaszárnya. Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága központi díjátadását rendezte a fehérvári fociszentélyben, ahol ismét – az előző évekhez hasonlóan – roskadásig voltak kupákkal, érmekkel, és egyéb elismerésekkel az asztalok. A pontvadászatok közül több is a hétvégén fejeződött be, míg néhány osztály résztvevői már hetek óta pihenőjüket töltik.

– Több mint tizenegyezer igazolt labdarúgó van a megyében, ez országos szinten a negyedik helyet jelenti. - mondta elégedetten Schneider Béla az MLSZ Fejér Megyei igazgatója.

Bíró Zsolt vehette át Bencsik Istvántól, az FMLSZ elnökétől az Fejér Megye Labdarúgásáért díjat (Fotó: Molnár Artúr)

Az előző idényekhez hasonlóan természetesen idén is több egyéni elismerést osztottak ki. Fejér Megye Labdarúgásáért díj arany fokozatát kapta Bíró Zsolt a Csór Truck-Trailer FC elnöke, az FLMSZ alelnöke, valamint posztumusz, a néhány hete elhunyt Jung József edző. Ezüst fokozattal ismerték el Buda József (Pátka), és Posch János (Kulcs) munkáját, a bronz fokozatot, pedig Mergl István (Nagykarácsony), és Orbán Tibor (Isztimér) kapták. Az Év Játékvezetőjének Kalmár Jánost, asszisztensének Rózsa Ádámot választották. Az Év Edzője a Sárszentmiklós vezetőedzője Sárai György lett, az Év Utánpótlás Edzője, pedig az AFC Nádasladány edzője, , Tóth István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!