Sport

2013.04.04. 14:40

Komjáti András vezetőedző távozik a Vidi II-től

Komjáti András, az NB III-as labdarúgó-bajnokság Duna csoportjában szereplő Videoton Puskás Akadémia vezetőedzője a továbbiakban Békéscsabán folytatja szakmai munkáját.

Matók János

Az még biztos, hogy a hétvégi Budafok - Videoton Puskás Akadémia  NB III-as bajnoki mérkőzésen Komjáti András dirigálja a "kisvidit", majd a pro-liszenszes edzői diplomával rendelkező szakember átteszi székhelyét az NB II Keleti csoportjában szereplő Békéscsabához.

Komjáti András Békéscsabán folytatja a szakmai munkát (Fotó: Pati-Nagy Bence)

- Megkerestek Csabáról, s miután egyeztettem az itteni vezetőkkel, akik rábólintottak a kérésre, gyakorlatilag hétfőtől lesz aktuális a békéscsabai szerepvállalásom - mondta kérdésünkre Komjáti.  - Társedzőként dolgozom majd Pásztor Józseffel együtt, nem lesz alá-, és fölérendeltségi viszony közöttünk. Olyan gyorsan jött ez az egész, hogy még én magam sem tudom, a Vidinél ki lesz az utódom, de őszintén szólva ez a kérdés nem is rám tartozik. Azért fogadtam el a Békéscsaba ajánlatát, mert izgat a feladat, a kihívás, ám nehéz és fájó szívvel hagyom itt a gyerekeket, akikkel tavaly nyár óta dolgoztam.

Mint ismert, a Békéscsaba vezetőedzője, Dajka László  a Nyíregyháza elleni vereség után távozott a klubtól.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!