foci

2019.08.13. 18:30

Kispályás Fejér megyei történések

Lezárult a nevezés az MLSZ-központ által kiírt, és hét megye által szervezendő 2019/2020. évi férfi felnőtt regionális futsalbajnokság(ok)ra.

Káldor András

Idén újításként központilag kellett nevezniük a 2019/2020. évi férfi felnőtt regionális futsalbajnokság(ok)ban indulni szándékozó együtteseknek. A jelentkezők elsősorban területi alapon lesznek szétosztva a később kialakítandó csoportokba – lényegileg ugyanúgy, mint az NB III-as labdarúgó-bajnokság esetében. A pontvadászatokat alapesetben hét megyei igazgatóság (a budapesti, valamint a Csongrád, a Fejér, a Győr-Moson-Sopron, a Heves, a Pest és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei) szervezi és bonyolítja majd le. A tervezett alapbeosztások szerint az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságához a Baranya, Fejér, Somogy, Tolna és Veszprém megyei székhelyű klubok tartoznának. A tavalyi megyei bajnokságot a mezőfalvai Dunabiztos Micro alakulata nyerte megelőzve a dunaföldvári Gazdagok és Szépek társaságát, valamint a dunaújvárosi GBB Zrt. és a szintén újvárosi PW-Shield Kft. brigádját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában