A döntetlenek fordulója

2019.05.13. 22:43

Kiegyenlített csata a megyei rangadón

Az NB III 27. fordulójában az Iváncsa KSE és a Dunaújváros PASE is vezetett, de végül megosztoztak a csapatok a pontokon. A Puskás Akadémia FC ezúttal nem tudott betalálni, így pontot rabolt tőlük a kiesés elől menekülő Csepel FC.

Káldor András

Hiába támadott többet a PAFC II (kék) nem talált be Fotó: Pfla.hu

KÖZÉP csoport

Iváncsa KSE (8.)–Dunajváros PASE (4.) 2-2 (1-1)

Vezette: Maml Zoltán

Iváncsa: Dániel – Kovács D. (Balázsovics), Kertai, Varga B., Fekecs – Pribék, Hujber, Szellák (Pratsler), Cseszneki, Büki (Miklósvári) – Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila

DPASE: Pokorni – Puskás, Mundi (Kovács B.), Dorogi, Horváth K. – Tóth T., Szepessy R., Sándor, Hompót – Barna, Tapiska. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Gól: Balogh L. (37, 77), ill. Szepessy R. (39.), Tapiska (46.)

A 37. percben egy oldalszabadrúgást követőn Balogh László lesgyanús helyzetből szerezte meg a vezetést, 1-0. A 39. percben Tóth Tibor–Mundi Roland-összjáték után Szepessy Róberthez került a labda, aki magabiztosan értékesítette a ziccerét, 1-1. A fordulás után végig fölényben játszott a DPASE, a 46. percben Tapiska ragasztotta a labdát a vendéglátók kapujába, 1-2. Ugyan fölénybe kerültek eztán az újvárosiak, ennek ellenére a 75. percben egyenlített az Iváncsa Balogh László révén, 2-2.

Hiába támadott többet a PAFC II (kék) nem talált be Fotó: Pfla.hu

NYUGAT csoport

Puskás Akadémia FC II (3.)–Csepel FC (14.) 0-0

Vezette: Sipos Katalin

Puskás Akadémia FC II: Varga Á. – Papp K., Kovács T., Papp M. – Major, Radics (Ganbajar), Mim, Sipos Z., Körmendi (Magyar) – Tamás N., Vörös T. (Kiszely).

Vezetőedző: Visinka Ede

Csepel FC: Major – Fisli, Zsivoczky-Pandel, Nyúl, Mészáros R. – Szabó P., Mankó, Molnár K. (Torda), Gauzer (Mészáros L.) – Balogh M., Kocsis D. (Schmid). Szakmai igazgató: Takács Krisztián

A kiesés elől menekülő Csepel sokszor tíz emberrel védekezett, a vendégek kapusának pedig többször is nagyot kellett védenie. A 15. percben Sipos Zoltán, majd a 36. percben Tamás Nándor dolgoztatta meg a hálóőrt. A térfélcsere után a győzelmet jelentő találathoz a legközelebb Tamás járt az 53. percben, de próbálkozása a kapu fölé szállt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában