Sport

2008.08.21. 02:29

Kevés kellett volna egy nagy bravúrhoz

<strong>Székesfehérvár</strong> - Tegnap a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján, a második fordulóban két Fejér megyei együttes lépett pályára.

Bobory Balázs

A Bicskei TC a másodosztályú Integrál-DAC gárdáját fogadta. A hazaiak - Rigó (Szabó D.) - Gulyás, Szalai (Boros), Varga, Szabó B. - Nitti (Bajor), Tóth, Szentjobbi, Gáll, Bartha G. - Bartha P. - alaposan megnehezítették a győriek dolgát, akik némileg képzettebbek voltak, de ennyi volt csak a különbség a két együttes között. Az NB II-esek a félidőben már 2-0-ra vezettek, a fordulás után Bartha Péter szépített, így 1-2 lett a végeredmény, a bicskeiek így búcsúztak.

Az FC Fehérvár II, azaz az U19-es alakulat a megyei I. osztályú Alsóőrs otthonában 5-0 (1-0) arányban nyert, így továbbjutott. Czuczi kétszer, Magyar, Bencze és Baranyai egyszer-egyszer volt eredményes a sima vendégsikert hozó találkozón. A Vidi a második félidőben hengerelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!