Sport

2016.01.29. 20:58

Két mérkőzésen is a Debrecen ellen

Székesfehérvár – Az ausztriai edzőtáborból hazatérő Videoton FC labdarúgó csapata ma két edzőmérkőzéssel hangol a hamarosan rajtoló tétmeccsek sorára.

Ferencz Balázs

A Videoton FC labdarúgói most már az élesítés időszakát élik. A fehérváriak az elmúlt néhány napban Ausztriában edzőtáboroztak, melynek keretében a szlovéniai Mariborban megmérkőztek a rendszeres EL- és BL-résztvevő szlovén bajnokcsapattal is. A 2-2-es döntetlennel zárult találkozó is szolgált tapasztalattal és tanulsággal, melyeket Horváth Ferenc vezetőedző szombaton két mérkőzésen is kamatoztathat. A Videoton FC 12 órakor és 14 órakor is összecsap az utóbbi évek egyik legnagyobb hazai riválisával, a Debrecennel. Azért dupláznak a csapatok, hogy mindkét együttes a lehető  legnagyobb terhelést adhassa minden játékosának. A mérkőzéseket – melyeken idén először szerepel hazai környezetben a Vidi – a Sóstói Stadion edzőpályáján rendezik. A DVSC elleni derbiket követően, de még a február 10-i Magyar Kupa- és a 13-i bajnoki nyitány előtt az NB II 12. helyén álló Siófokkal meccsel még a Videoton a felkészülés jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!