edzőtábor

2019.07.15. 10:00

Két hétig távol az otthontól

A hétvégét már Ausztriában töltötte az élvonalbeli Puskás Akadémia FC labdarúgócsapata. Hornyák Zsolt együttese július 26-ig edzőtáborozik a stájerországi kisvárosban.

Nagy Péter

Hegedüs kapusnak jól jönne a versenyhelyzet Fotó: PFLA

Szombaton délután átmozgató edzéssel vette kezdetét a felcsúti alakulat kéthetes ausztriai edzőtábora, amely során szerb, izraeli, görög és egy eddig még meg nem nevezett ellenféllel találkozik a Puskás.

A sort a szerb másodosztályban szereplő OFK Zarkovo elleni felkészülési meccs nyitja kedden 17 órakor, ezt az összecsapást Rammingsteinben rendezik. Szombaton 11-kor viszont már Leobenben lesz jelenésük a Vál-völgyieknek, ahol az izraeli élvonalban edződő Makkabi Petah Tikvával néznek farkasszemet. Július 24-én 17.30-kor aztán Bad Kleinkirchheimben lépnek pályára Kiss Tamásék, akkor a görög első osztályú PAE AÉ Láriszasz 1964 következik. A negyedik derbi paraméterei egyelőre ismeretlenek.

Hegedüs kapusnak jól jönne a versenyhelyzet
Fotó: PFLA

A PAFC hivatalos honlapján közölt fotók tanúsága szerint a keretből hiányzik Jonathan Heris, Balogh Balázs és Bacsana Arabuli is. A horvát Benedic Mioc kölcsönszerződése is lejárt, Poór Patrikot és Bokros Szilárdot megműtötték, míg Varga József rehabilitációja miatt nem végezhet teljes értékű munkát. Kapusposzton igencsak me­g­gyengült az akadémia, miután Danilovics és Varga Ádám is távozott a klubtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában