Sport

2016.08.11. 18:45

Két győzelemmel kezdett az AFKC

Érd - Az MTK ellen egy-, a Budaörssel szemben pedig kétgólos győzelmet aratott az Alba Fehérvár KC.

Horog László

A koronázó városiak egy héttel ezelőtt, saját rendezésű tornán szerezték meg a második helyet, két győzelmet követően az utolsó találkozón alulmaradtak az érdiekkel szemben. A két élcsapat ezúttal is összecsap majd, szombaton este 20 órakor ez a derbi számít az érdi seregszemle döntőjének. Az Alba FKC első két meccsét megnyerte, az MTK Budapestet nagy csatában 31-30-ra múlta felül szerdán, csütörtökön pedig a budaörsiekkel mérkőzött.

Az utóbbi meccs első félidejében a kapuban Herr Orsolya, a szélső Pelczéder, valamint a két magas játékos, Mendy és Zivkovic játszott különösen jól.

Szombaton újra az Érd ellen játszanak Májer Krisztináék
Fotó: Koppán Viktor

Fordulás után Deli Rita vezetőedző igyekezett mindenkinek lehetőséget adni, a fehérváriak végig őrizték előnyüket a jól küzdő, ráadásul a nyáron jelentősen megerősített Budaörs ellen. Az FKC végül 27-25-re nyert.

A kulcsemberek közül hárman nem léptek pályára, Gjorgjijevska és Tilinger a térdét fájlalja, míg Bandelier a combhajlító izma miatt hagyta ki a a találkozót. A beállós Mayer Szabina egészséges, ő a válogatottal edzőtáborozik Hévízen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!