Sport

2009.07.16. 02:29

Két fordulón már túl vannak a homokban

Gárdony - Idén nyáron is megrendezik a FehérváriSport-Masita Strand-röplabda Kupát.

Bobory Balázs

A négyfordulós eseményből már kettő lezajlott a gárdonyi Sportbeach pályáin, szerencsére az időjárás segítette a strandröpiseket. A kiírás megegyezik a korábbi kupáékkal: a hétvégék szombatjain a férfi- és női párosok küzdenek, vasárnap pedig a vegyes négyesek lépnek homokra. Az első hat helyezett minden fordulóban pontokat kap, az első hatot, a második ötöt, a harmadik négyet és így tovább. A negyedik forduló végén az lesz a győztes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.

Az első forduló utáni állás, férfipáros: 1. Kukkel csapat 6 pont, 2. Novák-Szele 5, 3. Pintér-Tőkés 4. Női páros: 1. Sztankó-Bucsánszky 6, 2. Vizy-Harman 5, 3. Szado csapat 4. Vegyes négyesek: 1. Szepi-Budaházy csapat 6, 2. Főnix 5, 3. Tökmindegy 4.

A második forduló eredményei után, férfipáros: 1. Novák-Szele 6, 2. Béri-Legi 5, 3. Borbás-Pintér 4. Női páros: 1. Áfonya csapat 6, 2. Sztankó-Bucsánszky 5, 3. Retro csapat 4. Vegyes négyesek eredménye: 1. Okos Darázs 6, 2. Mari Zsuzsi 5, 3. Választhatsz 4.

A harmadik fordulóra az előttünk álló hétvégén, azaz július 18-án és 19-én kerül sor, 9.30-tól a megszokott helyen, azaz a Sportbeachen. A viadalsorozat utolsó felvonását is itt rendezik, mégpedig egy héttel később, július 25-én és 26-án, a fentebb leírt kezdési időpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!