vidi II

2019.02.12. 18:55

Két fehérvári az U18-as keretben

Hazautazott a felvidéki edzőtáborából a Mol Vidi FC második számú csapata. Tímár Krisztián együttese öt napot töltött Dunaszerdahelyen, a Mol Akadémián a tréningek mellett két felkészülési mérkőzést vívtak a fehérvári fiatalok.

Krebsz András

Az NB III-as tavaszi rajtra készülő Mol Vidi II a héten két edzőmeccset vív itthon Fotó: molvidi.hu

A piros-kékek a szerdahelyi táborig öt edzőmérkőzésen szerepeltek: az Iváncsát (3-0) és a Vasas U18-as együttesét (2-0) legyőzték, a Slovan Bratislava II (0-0) és a Tiszakécske (1-1) gárdájával döntetlenre végeztek, míg a Kozármisleny (1-3) csapatától vereséget szenvedtek Tarnócziék.

A székesfehérvári alakulat az edzőtáborban előbb a szlovák másodosztályú Komárno ellen lépett pályára, és ért el 2-2-es döntetlent, a fehérvári gólokat Horváth és Galacs szerezte. A szombati hazaindulás előtt a Vidi II a szlovák harmadik ligás Bőssel is megmérkőzött, a 3-1-es sikerből Horváth két, Tamás egy találattal vette ki a részét.

Az NB III-as tavaszi rajtra készülő Mol Vidi II a héten két edzőmeccset vív itthon Fotó: molvidi.hu

– Nagyon értékes napokon vagyunk túl, a játékosok kemény munkát végeztek. Két kifejezetten hasznos nemzetközi felkészülési mérkőzést játszottunk öt nap leforgása alatt. A Komárno elleni jó iramú mérkőzés után végig a Mol Akadémián készültünk, ahol rendkívül jó körülmények fogadtak minket. Szombaton a szlovák harmadosztály második helyezettjét sikerült legyőznünk. Ráadásul jobban megismertük a játékosokat, így az összetartás szempontjából is eredményesnek bizonyultak az elmúlt napok – mondta Tímár Krisztián, a székesfehérváriak vezetőedzője.

A csapat két tehetséges játékosa meghívót kapott a február 10-e és 13-a között Telkiben edzőtáborozó magyar U18-as válogatott keretébe, Németh Botond és Szabó Bálint ezt követően térnek vissza a klubjukhoz.

A hazatérést követően két hazai találkozó vár a Tímár-legényekre: szerdán 15 órakor a Dunaújváros, míg szombaton 15.30-kor a Szekszárd együttese látogat Székesfehérvárra. A bajnoki rajtra készülő piros-kékek számára az osztrák Rapid Wien II elleni összecsapással zárul a felkészülési mérkőzések sora.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 13. helyén telelő Mol Vidi II csapata március 3-án Csepelen kezdi meg a tavaszi szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában