Albacsávók

2018.11.25. 19:47

Két fehérvári a válogatott keretben

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány kijelölte a Horvátország és a Hollandia elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott keretét.

Ferencz Balázs

Forrás: pixabay

A két, sorsdöntő mérkőzés előtt álló magyar válogatottba meghívót kapott az Alba Fehérvár immár alapemberének számító Filipovity Márkó, valamint az ifjú tehetség, Takács Milán is. A szakmai stáb a következő játékosokkal kezdte el a munkát a bajnoki fordulót követő vasárnap: Ruják András, Darrin Govens, Vojvoda Dávid, Váradi Benedek, Perl Zoltán, Benke Szilárd, Somogyi Ádám, Allen Rosco, Eilings feld János, Keller Ákos, Takács Milán, Karahodzic Kemal, Horti Bálint, Kovács Péter, Filipovity Márkó, Fazekas Máté, Lukács Norbert.

A férfi válogatott programja: November 29., csütörtök 18 óra: Horvátország–Magyarország (Eszék), december 2., vasárnap 16 óra: Magyarország– Hollandia (Budapest, Tüskecsarnok)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában