Sport

2017.02.22. 17:50

Készülnek a Koronázók - Szlovéniában edzőtáborozik az Enthroners

Székesfehérvár - Szlovéniai edzőtáborral készül a Fehérvár Enthroners amerikaifutball csapata a márciusban rajtoló Divízió I küzdelmeire.

Szupkai Gábor

A csapat csütörtök hajnalban indul négynapos edzőtáborba Szlovéniába, ahol összesen öt edzés szerepel a tervezett programban, valamint a Maribor Generals ellen felkészülési meccset is játszanak vasárnap a Koronázók. A vendéglátók nem is akármilyen feladat elé állíthatják majd a mérkőzésen a fehérváriakat, hiszen az elmúlt idényben döntőt játszottak az osztrák Divízió II-ben.

Megkezdték a felkészülést a Divízió I küzdelmeire a Koronázók
Fotó: Fehérvár Enthroners

Természetesen ott lesz Szlovéniában a két amerikai idegenlégiós, Antonio Roane és Jebrai Regan is, valamint számos új magyar ígérettel is bővült a keret, amely így jelentősen megerősödve vághat neki a FEZEN Divízió I-es bajnokságnak.

Érdekesség, hogy szombaton közös edzést tart a Generals és az Enthroners, ahol rögtön feltérképezhetik egymást a másnapi nagy összecsapás előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!