Foci

2019.05.10. 20:15

Kemény meccs vár a kis Vidire

Megyei rangadóval, illetve fehérvári szempontból sorsdöntő találkozóval folytatódik a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság.

Káldor András

Az iváncsai Balogh (fehér) 14 gólnál jár idén Fotó: Varga Luca

2019. 05. 12., 17.00 óra

Közép csoport

Iváncsa KSE (8.)–Dunaújváros PASE (4.)

Igazi presztízsmeccset rendeznek Iváncsán, ahol a hazai csapatban többen – Dániel Csaba, Bartha Tibor, Aradi Csaba, Berényi Balázs, Szauter István – is megfordultak hosszabb-rövidebb ideig Dunaújvárosban. Ősszel a felek megosztoztak a pontokon, a 24. percben a DPASE részéről Tóth Tibor talált be, amit a hajrában Balogh László kiegyenlített. A vendégek érmes reményei már elszálltak, de így is jó derbire van kilátás.

Az iváncsai Balogh (fehér) 14 gólnál jár idén
Fotó: Varga Luca

Nyugati csoport

Puskás Akadémia FC II (4.)–Csepel FC (13.)

Az előző fordulóban Érden megszakadt a felcsútiak hatmeccses győzelmi és tizenhárom veretlenül lejátszott mérkőzéssorozata. Visinka Ede legénysége azt megelőzően éppen a hétvégi rivális Csepel otthonában szenvedett vereséget még tavaly október végén, így a kis Puskásnak bőven van elszámolnivalója a fővárosi alakulattal.

FC Nagykanizsa (6.)–Mol Vidi FC II (14.)

A Mol Vidi FC II együttese számára létfontosságú lenne a pont, pontok begyűjtése, mivel kieső helyen állnak a Tímár-fiúk, akik jövőre könnyen a megye egyes bajnokságban találhatják magukat. A helyzet nem egyszerű, annál is inkább, mivel az „odavágón” a Nagykanizsa csapata simán, három egyre nyert Sóstón úgy, hogy a piros-kékek még vezettek az első félidőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában