tottenham

2019.11.25. 20:30

Kane szerint Mourinho lehet a kulcs a sikerhez

Harry Kane szerint a Tottenham Hotspur az új vezetőedzőben, José Mourinhóban egy „született győztesre” talált, és a vezetésével meg lehet célozni az FA Kupát, valamint a Bajnokok Ligáját. Az észak-londoni labdarúgócsapat 11 éve nyerte legutóbbi trófeáját.

Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho interacts with Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane at the final whistle during the English Premier League football match between West Ham United and Tottenham Hotspur at The London Stadium, in east London on November 23, 2019. - Tottenham Hotspur beat West Ham United 3-2. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

Az 56 éves portugál tréner, aki a múlt héten váltotta Mauricio Pochettinót, szűk egy év után tért vissza a Premier League-be – tavaly decemberben menesztették a Manchester Unitedtől -, és szombaton mindjárt győztes meccsen debütált: a Spurs úgy nyert 3-2-re a fővárosi rivális West Ham United otthonában, hogy már 3-0-ra vezetett.

„Az öreg minden klubnál nyert valamit, ahol dolgozott, ezt nem lehet elvitatni tőle”

- nyilatkozott az angol válogatott csatár, Kane.

„Született győztes. Én pedig világossá tettem, hogy a karrieremnek ebben a szakaszában mindenképpen trófeákat akarok nyerni. És azt is világossá tettem, hogy ezt ezzel a csapattal akarom elérni. Nagy év áll előttünk”

- fogalmazott Harry Kane.

A korábban a Portónál, a Chelsea-nél, az Internazionalénál, a Real Madridnál és a Manchester Unitednél dolgozó

Mourinho 25 nagy trófeát gyűjtött pályafutása során, a Spurs viszont legutóbb 2008-ban diadalmaskodott, akkor az angol ligakupát nyerte meg.

A West Ham elleni siker után – amely január óta az első idegenbeli bajnoki győzelme volt a csapatnak – a 10. helyen áll a PL-ben a Tottenham, és Kane szerint Mourinho érkezése alkalmat ad a játékosoknak az újrakezdésre.

„Ha valakinek olyan hírneve van, mint neki, az önbizalmat ad, hiszel a csapatodban”

- tette hozzá.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában