Focitorna

2019.06.12. 22:15

Jung Józsefre emlékeznek Battyánban

A helyi kötődésű, országosan elismert egykori labdarúgó edző tiszteletére negyedik alkalommal rendeznek focitornát június 16-án, vasárnap 9 órától a sportpályán.

V. Varga József, Nagy Péter

Idén lenne 70 esztendős a kiváló szakember

Fotó: feol.hu

Délelőtt a házigazdák és a környék általános iskoláinak gyermek utánpótlástornája zajlik, 14 órától pedig a Dunaújváros, a Szabadbattyán (két gárdával) és a Videoton labdarúgócsapata lép pályára az öregfiúknál. A dunaújvárosi alakulatot Móri Imre, a két szabadbattyánit Csuti Zoltán és Tóth László, a Vidiét Németh János vezeti. Az emléktornán tiszteletét teszi több ismert játékos, edző, sportvezető és sportbarát egyaránt.

Idén lenne 70 esztendős a kiváló szakember
Fotó: feol.hu

Jung József 2015 májusában, váratlanul hunyt el. 66 éves volt. Edzői pályafutását Szabadbattyánban kezdte, majd a MÁV Előre, a Videoton (30 éven át) és a Dunaújváros következett. Olyan játékosokat nevelt ki mint Bekő Balázs, Simek Péter, Báló Tamás vagy Csehi Tamás. Újvárosból ment nyugdíjba, utána visszatért szülőfalujába, ahol gyerekekkel foglalkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában