Sport

2017.09.07. 16:47

Jung József futball emléktornát rendeznek Szabadbattyánban

Szabadbattyán – Jung József labdarúgó edző emlékére az idén második alkalommal rendeznek utánpótlás és öregfiúk emléktornát szeptember 16-án, szombaton 9 órától a sportpályán.

V. Varga József

A szabadbattyáni kötődésű, országosan elismert labdarúgó edző tiszteletére második alkalommal rendeznek kispályás futball emléktornát a településen. A sportesemény megrendezését Simon István vállalkozó kezdeményezte és támogatja, a lebonyolításban partnerei a Szabadbattyáni KSE, Szabadbattyán Önkormányzata és a Batthyány Lajos Általános Iskola.

Az emléktornán utánpótlás csapatok is mérkőznek Fotó: V. Varga József

A két éve, 66 éves korában elhunyt Jung József – a Dunaferr korábbi vezetőedzője – Szabadbattyánban kezdett, utána Székesfehérváron a MÁV Előre, majd a Videoton következett, a Vidivel 1997-ben országos ifjúsági bajnokságot nyert. Azután Duna menti esztendők jöttek, szakmai és ifjúsági sikerekkel. Négy éve visszaköltözött szülőfalujába, s azonnal bekapcsolódott a szabadbattyáni sportegyesület utánpótlásnevelő-munkájába. A fiatalokat, a gyerekeket mindig a labdarúgás szeretetére nevelte.

Az utánpótlás torna 9.30 órakor, az öregfiúk torna 14 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!