Sport

2016.12.07. 20:10

Juhász Roland a 250.-et is a Vidiben ünnepelné

Székesfehérvár - A Videoton FC csapatkapitánya, Juhász Roland a DVSC elleni bajnoki mérkőzésen lépett pályára 200. alkalommal az NB I-ben.

Ferencz Balázs

Juhász Roland az MTK játékosaként 107 NB I-es mérkőzéssel a háta mögött szerződött a belga Anderlechthez. Miután visszatért Magyarországra, a Videoton együttesében ünnepelte 150.,s most a 200. NB I-es mérkőzését is.

- Külön öröm számomra, hogy ezt a jubileumi meccset sikerült megnyernünk, hiszen a 100. NB I-es meccsem és a 150. is 0-0-val végződött - mondta Juhász Roland, aki 100. NB I-es mérkőzésén az MTK színeiben a Kaposvár, a Videoton játékosaként a 150.-en a Ferencváros ellen futballozott.

- Egyelőre még több belga bajnoki mérkőzésem van, mint magyar, hiszen az Anderlecht színeiben 210 alkalommal szerepeltem bajnoki mérkőzésen, de remélhetőleg szezon végére már magyarból lesz több. Egy dolog miatt nem örülök annak, hogy ilyen magas számokról beszélgetünk most, mert ez azt jelenti, hogy a pályafutásom vége felé közeledek már, ugyanakkor nagyon büszke vagyok arra, amit eddig elértem. Bízom abban, hogy akár még a 250. NB I-es bajnokimat is megünnepelhetem itt a Videotonban - adott hangot vágyainak a székesfehérváriak csapatkapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!