Hamarosan több játékos is visszatérhet

2019.11.06. 14:15

Jó hírek a kórház mellől: gyógyulnak a MOL Fehérvár játékosai

Amellett, hogy a Mol Fehérvár FC az utóbbi fordulókban pontokat hullajtott, meghatározó játékosait is sorra elveszítette. Azonban a sérültek felépülése jó ütemben halad.

Ferencz Balázs

Géresi Krisztián (b) pályára lépésére még várni kell Fotó: Nemzeti Sport

Vereség a Ferencvárostól, döntetlen Mezőkövesden, s a hosszabbításban bekapott góllal két pont elhullajtása Zalaegerszegen. A Mol Fehérvár FC együttese ugyan még mindig vezeti az OTP Bank Liga tabelláját, de a fehérvári labdarúgócsapat nincs könnyű helyzetben, hiszen amellett, hogy az FTC, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia is a nyakában lohol, több meghatározó játékosát is nélkülözte az utóbbi időben. A védők, Paulo Vinícius és Fiola Attila már korábban kidőltek a sorból, a rutinos Huszti Szabolcs az Újpest ellen, szeptemberben sérült meg súlyosan, majd a középpályáról Pátkai Máté és a védelemből Juhász Roland is izomsérülések miatt hagytak ki meccseket.

Géresi Krisztián (b) pályára lépésére még várni kell
Fotó: Nemzeti Sport

A csapat orvosa, Kovács Tibor azonban most jó hírekkel szolgált:

– Pátkai Máté teljesen felépült a sérüléséből, őt már kupa- és bajnoki mérkőzésen is láthattuk a pályán. Rus Adrián nem szenvedett agyrázkódást Zalaegerszegen, teljes értékű munkát végezhet a csapattal. Fiola Attila és Vinícius Paulo Barcelonában vannak az időszakos kontroll-vizsgálaton, bízunk benne, hogy mindent rendben találnak. Huszti Szabolcs rehabilitációja továbbra is a tervek szerint alakul. Juhász Roland várhatóan ezen a héten újra csatlakozik a csapathoz, neki alacsonyabb fokú combizomsérülése volt, emiatt nem számíthatott rá Marko Nikolics az elmúlt hetekben. Géresi Krisztián a fizikai felkészülés állapotában van, már labdás edzéseken is részt vett, természetesen egyelőre még külön készül a csapattól. Anel Hadzic vírusfertőzéssel bajlódott a múlt héten, de megygyógyult, és ezen a héten már teljes értékű munkát végez a csapattal – adott helyzetjelentést a doki a klub honlapján.

Géresi Krisztián gyógyulása azért is örvendetes, mert a 25 esztendős, saját nevelésű csatárnak közel másfél évet kellett kihagynia makacs gerincbántalmai miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában