Redrock

2019.10.20. 19:03

Jó helyzetből várhatják a második fordulót a fehérvári falmászók

Ötven versenyző részvételével lezajlott a II. STUBAI Amatőr Boulder Bajnokság első fordulója a Redrock falmászó teremben, ahol hét fehérvári mászó állhatott fel a dobogóra.

Krebsz András

Fotó: Pixabay.com

A redrockos indulók közül nyílt női kategóriában Imre Léna a második pozíciót kaparintotta meg. A férfiaknál két fehérvári is medált szerzett, a döntőben két top-ot és négy zónát mászó Molnár Gábor a második, Nyírő Mátyás pedig a harmadik legjobb eredményt érte el.

A 14-16 év közöttiek korcsoportjában a fiúk szállították a helyi sikereket: a versenyen mind a huszonegy selejtező utat egyedüliként megmászó Szegedi-Csinády Balázs első, Nagy Levente második, míg Szegedi-Csinády Csongor a harmadik helyen végzett.

A 40 év felettieknél sem maradtunk hazai diadal nélkül, Kukoda Károly minden vetélytársát maga mögé utasítva végzett az élen. A bajnokság záró fordulóját november 9-én szombaton Győrben rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában