Sport

2009.07.22. 02:29

Ismét Videoton! Ma 19 órakor játszik a csapat

Székesfehérvár - A labdarúgó Ligakupa első fordulójában, ma este a címvédő fehérvári csapat Zalaegerszegen lép pályára. De már Videoton FC néven, derült ki a szurkolói ankéton.

Matók János


Nagy volt az ováció, hogy a csapat visszakapta a régi nevét
Fotó: FMH

Tegnap tartotta a szezon előtti szokásos szurkolói ankétját a Sóstói Stadion főlelátóján az FC Fehérvár NB I-es labdarúgócsapata. A fanatikusok a nézőtéren, amíg az ankét aktív résztvevői: Berzi Sándor ügyvezető, Mezey György vezetőedző, Kovács Ferenc, a klub tiszteletbeli elnöke, Warvasovszky Tihamér polgármester, Horváth Miklós Csaba sportbizottsági elnök, továbbá a játékosok, így Farkas Balázs, Horváth Gábor, Goran Vujovics, Lipták Zoltán, Damir Milanovics, Présinger Ádám, Demjén Gábor, Thomás Tujvel és Kocsis Dávid a pálya szélén, velük szemben foglaltak helyet. Egészen addig nem volt probléma, amíg Berzi Sándor el nem kezdte mondandóját: 
- Egy nagyon fontos bejelentéssel kezdeném. Warvasovszky Tihamér támogatásával, Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő hathatós segítségével, a Videoton Holding vezetőivel való tárgyalás után, a mai naptól lezdve három évig Videoton FC a klub neve!

 

Berzi bejelentését hatalmas ováció, percekig tartó Videoton, Videoton hej, hej! csatakiáltás kísérte a megjelent szurkolók részéről.

 

- A bejelentés teljesen meghatott, erre várok már évek óta. Nekem a csatakiáltás így is a hajrá Vidi volt mindig. Reménykedtem, hittem benne, hogy egyszer a csapat visszakapja a régi dicsőséges nevét. Korábban a holding szállítási vállalatánál dolgoztam, és ezért is reméltem, hogy lesz remény. Sikerült, gratulálok a klub és a holding vezetőinek, hogy megcsinálták - mondta önfeledten Győri Csaba, a 40 éves kamionsofőr, aki a piros-kékek egyetlen meccséről sem hiányzik. A továbbiakban Kovács Ferenc bizalmat kért Mezeynek, aki azt mondta: A felesleges szöveg ideje lejárt, keveset beszélni, többet tenni a pályán, ez a célunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!