A ráadásban dőlt el

2019.03.01. 22:07

Ismét szoros meccsen kaptak ki a Titánok

Az Erste Liga negyeddöntőjének második mérkőzésén a Fehérvári Titánok megint csak egygólos vereséggel zártak az UTE otthonában.

Káldor András

Nagyot küzdöttek, ám végül a túlórában kikaptak a Titánok

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

UTE–Fehérvári Titánok 4–3 (1-1, 1-1, 1-1, 1-0)

Megyeri út, 1065 néző Vezette: Babic, Wolf, Váczi, Kedves

UTE: Duschek – Huba, Pokornyi, Brine, Hebar, Ropret 1 (1) – Kiss Philip, Kiss-Rusk 1, Benk (2), Stefi shen (1), Vincze P. 1 – Nagy N. (1), Varga A. 1, Csanyi, Kocsis, Nemes – Kovács A., Kovács S., Szalma. Vezetőedző: Szilassy Zoltán

Titánok: Gyenes – Beukeboom, Kiss R., Kiss P. (1), Lewis (1), Mihály Ákos – Láday (1), Reiter, Bennett (1), Madácsi 1, Szita – Imre, Szabó B. 2, Balogh B., Császár, Péter A. – Sándor F., Vas M., Buzás, Hamvai, Mazzag. Vezetőedző: Kiss Dávid

Kiállítások: 8, ill. 12 perc

Kapura lövések: 40-28

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 az UTE javára. Nem indult rosszul a találkozó fehérvári szempontból,

mivel a 8. percben egy buli után Szabó Bence egy nagy lövéssel vette be a kék vonalról Duschek Dávid ketrecét, 0-1. Kiegyenlített volt a csata, mindkét oldalon több helyzettel, de a következő találatot a 17. percben a lilák jegyezhették, elsősorban a Titánok rossz védekezésének köszönhetően.

Varga Arnold ugyanis szinte akadálytalanul korcsolyázhatott be a harmadukba, és lőhetett a kissé kiszolgáltatott Gyenes Dávid mellett a vendégek hálójába, 1-1.

Nagyot küzdöttek, ám végül a túlórában kikaptak a Titánok
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A 28. percben aztán szépségdíjas gólt lőttek a fehérváriak, Mark Bennett cselezte be magát egy kontratámadás után a kapu elé, Madácsi Benedek elé tálalt, akinek csak az üres kapuba kellett lőni a pakkot, 1-2. Ezt az előnyt Mihály Ákos növelhette volna, de a Kiss-Rusk Jedrik által elkövetett szabálytalanság után megítélt büntetőt a kapu fölé vágta. Még a második szünet előtt egalizált az UTE, egy elvesztett korongot Benk adott a kapu mögül az érkező Vincze Péternek, aki két méterről továbbított a kapuba, 2-2.

Az 50. percben fórból jött az újabb sistergős Szabó-bomba, ismét a kék vonalról, melyre jóformán mozdulni sem tudott Duschek kapus, 2-3. Ezt követően az 58. percben KissRusk középről kanyarított közeli lövése jutott át a tehetetlen Gyenesen, 3-3. Jött a hosszabbítás, mely három percig sem tartott, Anze Ropret használt ki egy védelmi megingást, megnyerve ezzel a második hazai meccset csapatának, 4-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában