Szentes

2018.05.13. 21:22

Ismét kiütéssel győzött Hegyi Barnabás

Második profi ökölvívómeccsét is idő előtt fejezte be Hegyi Barnabás.

Nagy Péter

Hegyi Barnabás továbbra is hibátlan a profik között

Forrás: ÖKK

A nagyváradi boxgála után Szentesen is kiütéssel győzött az amatőrök táborát a télen a hivatásosokéra cserélő Hegyi Barnabás. A Videoton Box Club üdvöskéje az erdélyi mérkőzéshez hasonlóan az első menetben vetett véget az összecsapásnak. A 24 éves középsúlyú bunyós ellenfele, a felhozó embernek számító Duka Krisztián (3 győzelem, 11 vereség) bátran kezdett saját közönsége előtt, de a fehérvári öklöző ütőerejével nem tudott mit kezdeni. Egy perc után Hegyi egy jól irányzott testütéssel padlóra küldte a szentesi bokszolót, aki még folytatni tudta, de a koronázóvárosi ökle ismét lesújtott a gongszó előtt. Legközelebb június 2-án, Várpalotán lép ringbe a Fejér megyei ökölvívó.

Hegyi Barnabás továbbra is hibátlan a profik között
Forrás: ÖKK

Hegyi Barnabás: – A meccs előtt nagyon magabiztos volt az ellenfelem – legalábbis annak akart tűnni –, amivel próbált megzavarni, de ilyesmikkel nem lehet kibillenteni az egyensúlyomból. Amatőrként elég sok év van már mögöttem, hogy az ilyeneken túltegyem magam. Összességében nem volt nehéz mérkőzés, a szurkolóimnak köszönöm szépen a biztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában