Iváncsa KSE

2019.10.07. 19:45

Ismét egy pont lett a jutalmuk

A labdarúgó NB III. Közép csoportjának 9. fordulójában a kiesőzóna elől menekülő Kozármislenyt fogadta a dobogó 3. fokán álló Iváncsa.

Dévai Nándor Csaba

Kis híján otthon botlottak Fotó: VL

Iváncsa KSE–HR Rent Kozármisleny 2-2 (1-1)

Iváncsa, 200 néző. V.: Horváth M. (Máyer G., Kis Z.)

Iváncsa: Prokop – Madarász (Szauter 69.), Aradi, Varga B., Fekecs – Domokos, Pribék, Hujber – Cseszneki, Killer, Király (Nyul 76.). Vezetőedző: Domján Attila.

Kozármisleny: Somogyi – Kocsis, Nagy Á., Berdó – Fenyvesi, Horvát (Kónya 46.), Füredi (Rácz Á. 70.), Márkvárt, Turi II. – Tóth M. (Horváth P. 55.), Jelena. Vezetőedző: Pókos Csaba.

Kis híján otthon botlottak
Fotó: VL

A mérkőzés egyértelmű esélyeseként az Iváncsa ragadta magához az irányítást, a vezetést viszont a vendégek szerezték meg: a 11. percben végezhettek el szögletet, amelyet Turi Tamás bólintott rá, a labda pedig Madarász Bencéről a kapuba pattant, 0-1. Hátrányba kerülve magasabb sebességbe kapcsolt az Iváncsa, a 42. percben pedig össze is jött az egyenlítés: Fekecs Dávid beadását Király Bence bombázta a hálóba, 1-1.

Fordulás után a 62. percig kellett csak várni az újabb találatig, Prokop két nagy védése után Jelena Richárd pofozta be a kipattanót, 1-2. Arról, hogy még nagyobb baj ne legyen, Madarász gondoskodott, aki egy perccel később beállította a 2-2-es végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában