Sport

2016.03.06. 17:33

Magyarok a Barcáért: Iniesta is megnézi a magyar filmet

Barcelonában is bemutatják ma a „Magyarok a Barcáért” című dokumentumfilmet, amely a katalán klub három magyar legendás futballistájának, Kubala Lászlónak, Czibor Zoltánnak és Kocsis Sándornak a történetét dolgozza fel.

Ferencz Balázs

Az eseményt Kovács Barnabás,  barcelonai magyar főkonzul, és a klub közösen szervezi. A spanyolországi ősbemutatóra az FC Barcelona Auditórium Maximumban kerül sor, melyet a klub csak kivételes alkalmakkor bocsát rendelkezésre.  A mintegy 250 fő részvételével tervezett bemutatón várhatóan részt vesz az FC Barcelona elnöksége, a labdarúgócsapat kapitánya,  Andrés Iniesta. A film nézői között lesz Luis Suárez Miramontes is. Magyar részről meghívást kaptak a Külgazdasági és Külügyminisztérium, az EMMI, valamint a MOB vezetői is, illetve jelen lesz Kocsis Tibor filmrendező, és az Aranycsapat Alapítvány elnöke, Kű Lajos is, aki oroszlánrészt vállalt Kocsis Sándor budapesti újratemetésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!