Sport

2009.09.22. 02:29

Ifjúsági tabellák

Székesfehérvár - A felnőttbajnoksághoz hasonlóan eddig hat forduló eltelt a megyei I. és II. osztályú ifjúsági labdarúgó-bajnokságból is.

Parall Bálint

A Roneko megyei I. osztályban toronymagasan vezet a Bicske legénysége, már csak ők százszázalékosak a pontvadászatban a jövő csapatai között. A tabellából látható, a mutatóik is nagyon jók, bár a legtöbb gólt nem ők rúgták az elmúlt hat mérkőzésen, de a legkevesebbet kapták, és a gólarányuk is a legjobb. Érdekesség lehet, hogy a felnőttbajnokságban élcsapatnak számító Velence és Kápolnásnyék ifjúsági együttese viszont elég gyászosan szerepel, előbbi 6, utóbbi 3 pontos.

A megyei II. osztály két csoportjában a két listavezető társaság egyaránt hibátlan. A gólarányuk is egészen elképesztőnek mondható, hiszen a Mezőfalva 49 rúgott gólja mellett mindössze négyet kapott, amíg az iszkaszentgyörgyi fiatalok plusz huszonhetes gólkülönbséggel büszkélkedhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!